Over Ons

Over ons – thuis in de wereld van data

Bij Wisdom as a Service voelen we ons volledig thuis in BI en analytics. We zijn specialisten in het ontwerpen en bouwen van datawarehouses al dan niet in de cloud. In het opzetten van BI-omgevingen en het realiseren van dashboards en rapportages. In het reviewen, auditeren en optimaliseren van bestaande omgevingen. En in het vlot trekken van vastgelopen BI- en datawarehouse-projecten.

Dat doen we voor verschillende soorten bedrijven. Denk aan organisaties die vanuit een business strategie BI-voorzieningen willen op-of uitbouwen. Maar ook bedrijven die hun bestaande BI-voorzieningen willen toetsen, optimaliseren of in de cloud willen zetten. Onze consultants komen bij u langs en gaan met u in gesprek voor wat u nodig heeft. Onze analyse software zal precies nagaan welke doelstellingen het beste bij uw bedrijfsstrategie past. 

BI Producten

We hebben twee eigen producten – De Online Architect – waarmee we u met scans en audits inzicht geven in uw data. En daarnaast hebben we de Data Vault Generator. Deze software zet je bijvoorbeeld in als uw organisatie lange doorlooptijden heeft om BI-producten gerealiseerd te krijgen. Of wanneer u te weinig waarde uit uw Datawarehouse haalt. Onze Data Vault Generator helpt u deze problemen op te lossen.

BI Specialist en oprichter

Oprichter, Erik van der Hoeven, ontwikkelde de producten zelf en is daar uiteraard zeer trots op. Erik zit al meer dan 15 jaar in de wereld van data, BI en Datawarehousing. Hij werkt als BI Specialist voor bekende namen als de IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst), RABO Bank en Europool. Erik heeft maar één doel. Erik: “Ik wil organisaties naar een hoger niveau tillen. Ze volwassener maken. Soms is het ook de vraag of de organisatie het aandurft om de techniek die verantwoordelijk te geven. Want durft een organisatie zich wel zo kwetsbaar op te stellen?”

Team IT Experts

Wisdom as a Service een netwerkorganisatie op het gebied van datamanagement en analytics. Wij werken rechtstreeks of met partners voor grotere, data-intensieve organisaties. Erik werkt voor zijn projecten met een vast team van freelance consultants, IT-experts en ontwikkelaars. Zij komen regelmatig samen en hebben een hechte band. Alle medewerkers zijn enthousiast, leergierig en bovenal is een positieve sfeer belangrijk. En naar de klant toe is vooral communicatie heel belangrijk. Waar bent u aan toe. We zijn transparant, voorspelbaar en ten alle tijden met u in contact. 

 

Vragen? We nemen vrijblijvend contact met je op.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA van Google (Privacy Policy - Terms of Service)