Data Warehouse Automation

Data & vraag gedreven organisaties

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar data & vraag gedreven organisaties. Data wordt dan ook steeds belangrijker. Met deze gegevens weet u hoe uw organisatie er voor staat en waar u als bedrijf heen wilt. Zonder betrouwbare data is dat niet mogelijk. Terwijl u steeds vaker ervaart dat uw Business Intelligence (BI) team niet op tijd levert. Uw klanten verliezen het vertrouwen en daardoor krijgt BI in uw organisatie een slechte reputatie. Ook merkt u dat de geleverde rapportages niet voldoen aan de wensen van de organisatie. Uw organisatie is niet meer data & vraag gedreven en kan als gevolg niet groeien. Wat nu?

Data Warehouse oplossing

 Wisdom as a Service levert de expertise en tools om snel en zonder verrassingen een (cloud) Data Warehouse te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw BI op het niveau komt zodat de organisatie data gedreven gaat werken.

De resultaten voor uw informatiehuishouding:

  • Transparant
  • Voorspelbaar
  • Toekomstbestendig.
Data Warehouse Automatisering

Data Warehouse Automatisering

Met Data Warehouse Automation van Wisdom as a Service kan uw organisatie zich richten op het creëren van waarde op basis van informatie. Onze oplossing reduceert repeterende patronen in het werk van ontwikkelaars. Zodat uw ontwikkelaars zich kunnen focussen op het vertalen van informatie naar kennis. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw Data Warehouse te automatiseren.

Afhankelijk van uw budget en de grootte van uw organisatie bieden wij consultancy aan voor het implementeren van Data Warehouse Automation. Wij doen dit met behulp van onze partners en de producten die zij aanbieden.

Onderstaande tabel toont de producten die wij ondersteunen.

Producten WhereScape Red & 3D Data Vault Generator BIML FLEX
Eigenschappen
Leverancier WhereScape Wisdom as a Service Varigence
Prijs in euro’s – – ++ +
Code generatie + + +
Model gedreven aanpak +
Documentatie (Data Dictionary, Data Definitions en Translaties)
Geschikt voor de Cloud + + +
Geschikt voor meerdere type databases + +
Data Virtualisatie + +
Toevoegen van nieuwe patronen + +
Implementatie snelheid +
Distributed Setup + + +
Data Vault 2.0 + +
Data Lineage + +

Data Virtualisatie

Data Virtualisatie maakt het mogelijk om ‘near realtime’ data te integreren. Traditionele Data Warehouses maken gebruik van repliceer technieken (ETL) om data keer op keer te kopiëren. Met als gevolg dat de data niet direct beschikbaar voor de eindgebruiker is. Data Virtualisatie reduceert de opslag en de replicatie slagen die noodzakelijk zijn om informatie beschikbaar te maken. Virtualisatie resulteert in korte levertijd van informatieproducten (Data Marts & Rapportages). Hierdoor heeft u minder kosten en wint u vertrouwen.

Wisdom as a Service helpt u bij het implementeren van Data Virtualisatie. Aan u de keuze: Wilt u gebruik maken van de al aanwezige technieken? Of van speciale Data Virtualisatie programma’s die door onze partners geleverd kunnen worden? 

Producten

Databases

Denodo

Eigenschappen

Ontkoppelen

+

Realtime data

+

Semi / ongestructureerde data

+

++

Data Lineage

++

Data Warehouse Automation Integratie

+

+

Implementatie

+

Beveiliging

+

++

Vraag gedreven data model

Wisdom as a Service ondersteunt u bij het standaardiseren van uw informatiehuishouding. En we zorgen ervoor dat uw Data Architectuur voldoet aan de ‘best practices’ van deze tijd. Zo voorkomt u dat uw Development Team het wiel zelf opnieuw moet uitvinden en hierdoor technische instabiliteit creëert binnen het Data Warehouse.

Naast het gebruik van best-practices werken wij model en vraag gedreven. Daardoor vertaalt de informatiebehoefte binnen uw organisatie zich in een logisch vraag gedreven datamodel. Dit model geeft eenduidig antwoord op de informatiebehoefte die in uw organisatie speelt. Onder standaardisatie verstaan wij het voorbereiden van de informatievoorziening voor wet- en regelgeving, zoals:

  • SOX
  • BASEL (1,2)
  • BCBPS 239
  • AVG/GPDR

Platform keuze

Een informatiehuishouden dat voldoet aan automatisering, standaardisatie en virtualisatie vraagt om voldoende vermogen en personeel om deze motor te bedienen. Wisdom as a Service ondersteunt u bij de juiste keuze voor een platform.

Vragen? We nemen vrijblijvend contact met je op.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA van Google (Privacy Policy - Terms of Service)