Cloud Technology

verhuis uw IT-Infrastructuur naar de Cloud

Loopt u tegen lange implementatie tijden van uw IT-afdeling aan? Vragen uw IT-leveranciers hoge initiële kosten bij implementatie? Of worden bepaalde technologische ideeën tegen gehouden door IT?

Het zorgt ervoor dat uw bedrijf onvoldoende kan inspelen op de markt, kansen mist om technologische voorsprong op te bouwen ten opzichte van uw concurrenten en uiteindelijk ontbreekt aan potentie om te kunnen groeien.

Wisdom as a Service helpt u bij het oplossen van deze IT-problemen door het verhuizen van uw in-huis IT-infrastructuur naar de Cloud. We stemmen deze continu af op de behoefte van uw organisatie zodat u kunt groeien en krimpen zonder hierin beperkt te worden.

Als u besluit gebruik te maken van de Cloud reduceert u ook de kosten voor uw beheer en de aanschaf van uw huidige IT-infrastructuur.

Het omzetten van in-huis infrastructuur van uw IT-dienstverlening naar de Cloud levert u de volgende voordelen op:

Pay as you Go

U betaalt alleen voor wat u gebruikt. Er worden geen kosten gemaakt als u de Cloud componenten niet gebruikt. Dit betekent dat vooraf u geen kosten maakt (CAPEX) en hierdoor alleen maar operationele kosten heeft (OPEX).

Scale Out

Bij omgevingen waarin IT-infrastructuur fysiek aanwezig is, kunt u alleen opschalen (uitbreiden) als uw bedrijf meer geheugen, harde schijven of machines aanschaft. Helaas is deze fysieke infrastructuur beperkt qua opslag, geheugen en rekensnelheid. Daarnaast is het met in-huis IT-infrastructuur niet mogelijk om in te krimpen. De IT-infrastructuur is namelijk al aangeschaft waardoor bepaalde kosten al gemaakt zijn. Als u in de Cloud gaat werken dan vallen deze beperkingen weg en kunt u binnen enkele minuten uitbreiden of krimpen naar behoefte. In de Cloud kun je zowel op- als afschalen en bent u niet afhankelijk van het aanschaffen van IT-infrastructuur. Dit inkrimpen en uitbreiden kan per maand, per dag of zelfs per uur, indien nodig.

Reduceren van implementatie tijd

In de Cloud is het opschalen van schijfruimte, rekenkracht of geheugen een kwestie van ‘een druk op de knop’. Het wachten op de IT, wat vaak kostbare tijd inhoudt, wordt hiermee voorkomen. De snelheid van de Cloud vergroot de reactiesnelheid op een rap innoverende markt.

Om u optimaal te ondersteunen met uw vraagstukken over het omzetten van uw informatievoorziening in de Cloud, beschikken wij voor u over de volgende diensten:

DevOps Coaching

De huidige groeiende en veranderende markt eist van uw organisatie om klanten tijdig te voorzien van de juiste informatie. Om dit te bereiken heeft u een informatievoorziening nodig die zich snel kan aanpassen. Dit vraagt niet alleen om een flexibele infrastructuur maar ook een multidisciplinair team met multidisciplinaire processen. Nieuwe (IT) producten of diensten belanden snel in de markt. 

Wisdom as a Service ondersteunt uw organisatie met deze “mind shift”. Wij coachen teams, zodat ze flexibel en wendbaar (Agile) zijn in de veranderde markt. Dit doen wij met behulp van DevOps coaching. Wij vinden dat zowel het ontwikkelen (Development) als het beheren (Operations) van applicaties samen in één team thuishoren en aangeboden moeten worden om voorspelbare producten en diensten te kunnen leveren.

Na het coaching-traject is uw team in staat om:

  1. Op een efficiëntie wijze met elkaar te kunnen communiceren;
  2. Gebruik te maken van (nieuwe) Cloud technologieën;
  3. Zich te blijven focussen op het creëren en continueren van waarde.
Vragen? We nemen vrijblijvend contact met je op.

Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA van Google (Privacy Policy - Terms of Service)